Segítünk kiválasztani az Ön gépének megfelelő méretű notebooktáskát!

Mielőtt véglegesíti megrendelését, győződjön meg notebookja méretéről. A gép méretét a gyártók collban adják meg. Amennyiben nem talál erre vonatkozó információt a gép leírásában, mérje le gépe szélességét és hosszúságát, majd hívja fel bátran mintaboltunkat, ahol kollégáink segíteni fognak Önnek a gép méretének meghatározásában.

Igyekszünk minden termék leírásánál feltüntetni annak legfontosabb paramétereit, megkönnyítve ezzel a vásárlást.

Amennyiben webáruházunkban vásárolt és személyesen szeretné a terméket átvenni, illetve, ha előzetes megrendelés nélkül keresi fel mintaboltunkat, lehetőség szerint hozza magával gépét, megkönnyítve a megfelelő méretű táska kiválasztását.

Notebooktáska üzletünk

Látogasson el igényesen berendezett üzletünkbe, ahol hatalmas készletből válogathat (bővebb információért kattintson a Üzletünk menüpontra). Természetesen webáruházunkon keresztül is kiszolgáljuk Önt, a nálunk megrendelt terméket 48 órán belül házhoz szállítjuk raktárról, késedelem nélkül (bővebb információért kattintson a Webshop menüpontra).

Ügyfélszolgálat

Nyitva tartás | H - P | 10 - 17

Ügyfélszolgálat | +361 430 0056

Üzlet | Bp. III. Galagonya u. 5-7.

Email cím | Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.